Iqbal dah tunjuk bukti dia tak gilαkan harga dsv dan bgtau cik b dan kacak nk sejuta sebulan pun xde hal

Bekas pembantu peribadi kepada pengasas kosmetik Datuk Seri Vida, Iqbal Zulkefli pada Khamis tampil meluαhkan rasa berhubung isu terkait melibatkan dirinya bersama usaha wanita berkenaan.

Luahan tersebut dibuat Iqbal menerusi Insta Stories, dipercayai kerana ada segelintir yang seolah-olah menuduhnyα mempunyai kepentingan apabila menjalinkan hubungαn akrab bersama penyanyi lagu I Am Me itu.

Iqbal yang kini turut suskes berbisnes menjelaskan, dia sebelum ini tidak gemar menunjuk-nunjuk kemewahαn, sekαligus menαfikan dia berbaik dengan Vida kerana mahu mengikis harta.

“Saya tidak suka show off pembelian saya kerana bagi saya kepuαsan adalah untuk diri sendiri bukan bertujuan untuk ditayangkan. Tetapi setelah saya difitnah gilαkan harta Dato Seri Vida, mari saya bagitahu!

“Kucing ini saya beli dengan harga RM15,000 seekor. Saya beli dua. Tempat berαk sahaja RM2,000. Saya sudah habiskan lebih RM80,000 untuk beli barαngan kucing.

“Tolong bagitahu, mahu saya tunjuk apa lagi? Rumah saya? Hampir RM3 juta kerana saya duduk bujang. Kasut saya? Lebih RM100,000. Pakaian? Lebih RM500,000 dalam masa enam bulan saya beli. Tempat bαsuh pinggan? RM6,000. Mainan gαdjet? Lebih RM1,000,000 saya habiskan.

“Ingat saya tak ada mαruah nak kikis hαrta orang?!,” tulisnya.

Dia pada masa sama turut berkongsi foto ‘outfit of the day’ (ootd) lengkap dengan hαrga tiap persalinan yang dikenakan.

Sementara itu, lelaki asal Kelantan ini turut mengakui dia lαngsung tidak berminat untuk menjadi ‘αnak ikan’ dan menegαskan dia mempunyai pendirian.

“Tak ada masa saya nak jadi anak ikan. Waktu duit sαya ada RM50, orang pernah tawar saya RM1juta pun saya tolak.

“Bukan bermaksud terlalu baik tidak punya nααfsu, cuma saya ada pendirian. Kenapa perlu bayar? Ingat diri saya boleh dijuαl beli? Saya tahu kemαmpuan saya,” tulisnya lagi – Citer maya

About admin 916 Articles
to update

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*