Lelaki Ini Kongsi Tips Jana Income RM10K Dengan Shopee!

Dalam keadaan ekonomi sekarang yang semakin mencabar, ramai orang mengambil peluang melakukan dua atau lebih kerja dalam satu masa. Tambahan pula dengan adanya kemajuan teknologi, individu boleh menambah pendapatan hanya dari rumah.

Seperti perkongsian lelaki ini, dia menjana hampir RM10k sebulan hanya menggunakan aplikasi Shopee. Wow! Macam mana dia buat tu?

Jana kira-kira hampir RM10k sebulan

“Ramai jugak yang PM aku tanya pasal Shopee. Aku buat apa sekarang. Macam mana nak niaga dekat shopee. Sekarang ni aku 100% kerja dekat rumah. Duduk rumah besarkan badan. Aku pun baru je berjinak-jinak dengan Shopee ni dan alhamdulillah hasilnya cukup lumayan.

So lemme share untuk yang baru-baru nak berjinak dengan shopee. Nak buat part time ke. Nak buat majukan lagi bisnes ke.. Shopee 100% FREE!

Guna aplikasi Shopee je! caranya Download aplikasi Shopee di Google Play atau Apps Store lepas tu masukkan produk yang nak dijual

Isi semua detail dalam ni. Termasuk berat item nak jual, Step 1: Kena ada shopee app. Register.

Step 2: Wajib update alamat dan acc number dalam shopee. Ni penting ye.

Step 3: Apply “free shipping program” ni sangat-sangatlah penting. Sebab buyer, mereka nak postage free. Untuk apa nak postage berbayar kalau boleh dapat free.

Step 4: Uploadlah barang-barang jualan dan gunakan ayat-ayat menarik minat pembeli. Kalau boleh.. Letak # (hashtag) sebanyak mungkin untuk tarik lebih pembeli. Timbang siap-siap berat item nak jual masukkan dalam product detail siap-siap.

Cara nak POS: -Print waybill (consigment note) -Gunting waybill jadi 4 helai, satu simpan -Lagi 3 selit dalam pocket parcel -Isi borang PL9 dan letak sekali dengan parcel -Dropoff di pejabat pos atau arrange pickup -DONE

Selamat mencuba! semoga berjaya.

=============================

=============================

P/S: Berminat nak jana income lumayan melalui SHOPEE? saya sarankan anda dapatkan PANDUAN LENGKAP buat duit RM10,000 sebulan melalui e-book ini. Saya jamin anda tidak akan menyesal selepas membaca panduan ini.

>>>>>>>KLIK SINI<<<<<<

Yang betul-betul serius sahaja nak jana income lumayan di Shopee >>>KLIK SINI<<<

 

About admin 484 Articles
to update

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*